FAQ

We hebben getracht om alle informatie op deze website zo eenvoudig- en transparant mogelijk te maken, maar we begrijpen  dat er toch nog iets niet duidelijk kan zijn. Wij hopen met deze FAQ uw vragen te kunnen beantwoorden en mocht er toch nog iets niet duidelijk zijn, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. 

Onze Mediaspeler kan een compositie van video’s, afbeeldingen, documenten, online webpagina’s en widgets weergeven.

Je kunt alle mediabestanden die je maar wilt naar de Loungeweb Mediaspeler uploaden en gebruiken. We ondersteunen ook YouTube-video’s, Live Streaming-video’s (YouTube, Ustream en aangepaste streams) en PowerPoint-bestanden (geconverteerd naar video’s, waarbij alle animaties behouden blijven). Alle documenttypen worden ondersteund en weergegeven als dia’s, inclusief PDF-, PowerPoint-, Word- en Excel-bestanden. Onze Widget-verzameling, inclusief Scrolling Text (ticker), Rich Text, RSS Feed, is nu beschikbaar voor gebruik en we werken eraan om meer toe te voegen.

Omdat het rotzooi is. Werkelijk.

Bij de meeste tv’s met een usb-poort kunt u sommige mediabestanden op een usb-station laden en selecteren om ze achtereenvolgens af te spelen. Dat is het.

Als de tv wordt uitgeschakeld, moet u het afspelen opnieuw starten. Sommige tv’s vertonen vervelende voortgangsindicatoren op het scherm. Anderen, stoppen wanneer de volledige lijst met media is voltooid. Over het algemeen is het een leuke gratis manier om dingen te doen, maar het is echt slecht.

Onze mediaspeler automatiseert het afspeelproces. Het kan de tv aan- en uitzetten, het kanaal wijzigen naar de juiste HDMI-ingang en ervoor zorgen dat alles soepel verloopt zonder storingen, zelfs na een stroomstoring. En natuurlijk kunt u de inhoud continu bijwerken via internet zonder USB-sticks of dvd-schijven te gebruiken, en dit naar 1 of 10.000 schermen. Ook biedt onze Mediaspeler een planningsfunctie. U kunt uw monitoren instellen om verschillende dingen op verschillende uren te laten zien of zelfs uw monitor uitzetten om stroom te besparen.

En dat alles zonder te discussiëren over hoe Loungeweb-Digitaal schermen met meerdere inhoud kan samenstellen, met behulp van YouTube-video’s, Powerpoints, live streaming-video’s, enz.

U hebt internettoegang en een Loungeweb Media Speler nodig.

De software van onze Mediaspeler is een online service, dus u hebt een internetverbinding nodig om in te loggen en uw monitoren te beheren. Voor elke monitor is een Loungeweb Mediaspeler vereist. Internetverbinding is ook vereist, ofwel draadloos (WiFi), bekabeld (LAN) of mobiel (met een 3G / 4G / LTE USB-dongle).

Absoluut niet! De Loungeweb Media Speler is helemaal nieuw ontworpen, zodat iedereen er gebruik van kan maken.

Vergeet de mambo-jumbo tech-dingen. De service is heel gemakkelijk te gebruiken, onze Media Spelers zijn echt plug-and-play.

U kunt elk aantal monitors gebruiken dat u nodig hebt.

Loungeweb-Digitaal maakt gebruik van schaalbare technologieën die tienduizenden monitoren kunnen ondersteunen onder één Loungeweb-Digitaal account. We bieden massabeheer van meerdere monitoren, samen met op tags gebaseerde zoekopdrachten, waardoor Loungeweb-Digitaal een eenvoudige oplossing is voor het verwerken van duizenden eenheden.

Als je Loungeweb Mediaspeler in aanmerking komt voor vervanging, kan je de defecte Media Speler naar ons terugsturen en we zullen de vervangende eenheid binnen maximum 2 werkdagen na ontvangst terugsturen. Verzendingskosten voor het retourneren van de Loungeweb Mediaspeler zijn voor uw rekening, terwijl wij de verzendkosten van de vervangende Media Speler voor ons zijn.

Zorg ervoor dat u de handleiding voor probleemoplossing doorleest om onnodige verzendkosten te voorkomen. Eventueel kunnen wij ook langskomen voor een bedrag vanaf €25* met een interventie van 15 minuten inbegrepen.

Binnen het Loungeweb-Digitaal platform zijn er 4 eenvoudige concepten: Media, Playlists, Widgets en Shows.

  • Media: dingen die u maakt of uploadt naar het Loungeweb-Digitaal platform en die wordt weergegeven, zoals afbeeldingsbestanden, videobestanden, documenten of website-adressen.
  • Playlists: een verzameling media die na elkaar wordt weergegeven, met een duur die u opgeeft (om een diapresentatie of video-afspeellijst te maken).
  • Widgets: drop-in, kleine apps met nuttige informatie, zoals RSS-feed, Ticker, Rich Text, Analoge / Digitale Klok, etc.
  • Shows: die een samenstelling zijn van afspeellijsten, media en widgets, geplaatst op een virtuele monitor, b.v. een diapresentatie op volledig scherm met een video die op één hoek wordt afgespeeld.

Nadat u uw shows hebt gemaakt, wijst u gewoon een standaardshow toe aan elk van uw monitoren.

Naast de standaardshow die aan elk apparaat is toegewezen, kunt u er ook één schema aan toewijzen.

Het schema bepaalt de exacte tijd waarop verschillende shows worden weergegeven. U kunt dus bijvoorbeeld een andere show instellen voor verschillende uren of dagen, of plannen om een specifieke show op een bepaald tijdstip weer te geven. Het is heel gemakkelijk, en erg krachtig.

Als u een schema gebruikt, kunt u ook de uren instellen waarop u uw monitoren wilt uitschakelen om de elektriciteitsverbruik in te perken.

In geval van een uitval van het internet zullen de Loungeweb-Digitaal schermen prima werken, tot een volledige maand.

Inhoud die op uw beeldschermen wordt weergegeven, wordt lokaal gedownload en afgespeeld. Maar u kunt niets wijzigen wat wordt weergegeven totdat de internettoegang is hersteld. Natuurlijk is inhoud die wordt geladen via internet, zoals webpagina’s, het weerbericht en livestreamvideo’s (behalve eenvoudige YouTube-video’s die lokaal worden gedownload) niet beschikbaar wanneer je apparaten offline gaan.

Jazeker. De Loungeweb Media Speler ondersteunt volledig verticaal gemonteerde monitoren.

“Shows” kan vele lay-outs hebben, voor verschillende resoluties, oriëntaties en verhoudingen. U kunt dus een Show met 2 lay-outs hebben, één 16: 9 horizontaal en één 16: 9 verticaal. Wanneer u deze Show toewijst voor weergave, selecteert elke Player de juiste lay-out afhankelijk van de verhouding en de geconfigureerde oriëntatie.

Heel veilig. We hebben Loungeweb-Digitaal vanaf nul af ontworpen met het oog op veiligheid.

De Loungeweb- Digitaal service gebruikt bankclassificatie-encryptie, terwijl de Loungeweb-Digitaal software altijd een firewall heeft, zelfs binnen uw netwerk. Niemand zal ooit in staat zijn om te rotzooien met uw monitors. U kunt ook de geboden beveiligingsfuncties volledig aanpassen.

Heel betrouwbaar. Niets kan ooit uw schermen beïnvloeden.

Zelfs in het externe geval dat onze servers uitvallen, zullen uw monitoren tot 1 maand blijven werken met het schema dat u al hebt opgegeven.

Merk echter op dat Loungeweb-Digitaal geen bestandsopslagdienst is. Bewaar kopieën van de inhoud die u buiten Loungeweb-Digitaal maakt altijd. Altijd.

Social Media

Volg, deel en like onze pagina